Pasen 2024
De Smaeckmakers hebben ook dit jaar weer een culinair paas-arrangement samengesteld.
U kunt uit meerdere koude voorgerechten, warme hoofdgerechten en bijgerechten kiezen uit onderstaand menu.
Bovendien krijgt u ook nog een heerlijk nagerecht én handgemaakte paaschocolade.
Alle door u gekozen gerechten leveren wij op feestelijk opgemaakte schalen, en in chaving-dishes met branders. (warmhoud apparatuur)
Heeft u andere of aanvullende wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een onvergetelijke middag of avond.
(Geschikt als brunch en lunch)
Geserveerd met diverse broodsoorten en roomboter
· Halve sous-vide gegaarde eitjes met romige lavasmayonaise V
· Paté en croute van ei, tomaat en mozzarella Salade van bulgur met ingemaakte citroen, granaatappel, groene kruiden, za’atar en peynir (witte kaas) V
· Rolletje van groene aspergestips in omelet met roomkaas V
· Koudgerookte Limburgse meerval met ½ kwarteleitje en Arenkha kaviaar
· Tomaat gevuld met Hollandse garnalen en cocktailsaus
· Huisgemaakte gravad lax met komkommer en mosterd-dillesaus
· Beenham met honing-mosterdsaus
· Carpaccio, limousinrund, rucola, pecorino en truffelmayonaise
· Vitello tonnato, gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
· Eiersalade met aardappel en reepjes gebraden speenvarken
·Farfalle(vlinderpasta) in Pernod-dilleroomsaus met gebakken champignons, belugalinzen, wortel en cashewnoten V
· Kikkererwten en aubergine in een tomatensaus met gerookte paprika, fino-sherry
en verse munt V
· Shakshouka, gekookte eieren in een saus van paprika’s en tomaten met komijn,
kaneel en cayenne V
· Gebraden chipolateworstjes omwikkeld met rookspek
· Getrancheerde kippendijen in een Franse kerriesaus
· Piperade, reepjes omelet en gebakken chorizo in een pittige saus van paprika’s,
uien en tomaten
· Rigatone (buisjespasta) met witte boontjes en ham in huisgemaakte tomatensaus gegratineerd met romige kaassaus
· Midden-Oosters lams-rundergehakt met tuinerwtjes en bleekselderij in een kruidige saus met ras-el-hanout
· Hangop met aardbeien en citroen met meringue en advocaatcrème
· Dessert van rabarber, boerencake vanilleroom
· Mini pannacotta met lemoncurd en chocola
Elk extra gerecht per persoon (koud/warm/dessert) …………………………………€ 4.50
Dranken (beide onderstaande dranken)…………………….. …………………………...........….€ 4.50
· Smoothie van yoghurt, fruit van het seizoen en limoen
· St. Pellegrino (iets ziltig bruisend water)
Gerechten kunnen variëren vanwege o.a. seizoenen en verkrijgbaarheid
V = Vega